Over Salesprint

Partner van makelaars

Salesprint, een onderdeel van reclamebureau Sixtyseven, concentreert zich sinds 2001 op het communicatief ondersteunen van makelaars. We weten wat makelaars drijft en wat ze nodig hebben voor succes.

U staat zelf aan het roer

Met de intern ontwikkelde Salesprint software kunt u als makelaar zélf online uw drukwerk samenstellen en bestellen. Verkoopbrochures, raamposters, flyers, visitekaartjes... u bepaalt zelf de inhoud. Salesprint zorgt voor de productie, natuurlijk binnen de uniforme vormgeving van uw eigen huisstijl.

Flexibel en kostenefficiënt

Belangrijkste voordelen van dit 'doe-het-zelf'-concept is hoge kwaliteit van uw promotieuitingen in relatie tot de investeringen. Zodra u een nieuwe woning in de verkoop hebt, voert u de gegevens in via de Salesprint Website en kiest u welke uitingen u wilt bestellen. In elke gewenste oplage. Een paar dagen later wordt het drukwerk bij u bezorgd. Niet meer zelf printen en kopiëren: instant hoge kwaliteit drukwerk.

Tevreden klanten

Onze dienstverlening is gericht op tevreden en terugkerende klanten. Daarom houden wij er geen abonnementstructuren op na. We houden u vast volgens het bewezen Salesprint principe: Topkwaliteit voor de allerlaagste prijs!

© Sixtyseven Salesprint / +31 (0) 251 67 67 67